door webmaster | aug 20, 2020 | Gebak, Bakkerij
Parijse aardbeien-vanilletaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/ 10 pers | ongeveer 1 uur | 24Kitchen; chef: Rudolp van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bodem 250 g boter op kamertemperatuur 100 g suiker 3 eieren 160 g gemalen amandelen 1 tl bitter...
door webmaster | aug 16, 2020 | Gebak, Bakkerij
Rabarbertaart Omschrijving | bakkerij/ gebak/ ± 10 pers | 10 min voorbereiding/ 40 min oven | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr rabarber (in kleine blokjes gesneden) 4 hele eieren 125 gr suiker + 1 zakje vanillesuiker 100 gr suiker...
door webmaster | aug 4, 2020 | Bakkerij, Gebak
Brownie-vanillecake Omschrijving | bakkerij/ gebak/ cake voor ± 12 pers | 10 min voorbereiding/ 60 min bakken | beetje van mijzelf en beetje van internet (Pinterest) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de brownie 140 gram pure chocola 50 gram roomboter 50 gram...
door webmaster | jul 14, 2020 | Gebak, Bakkerij
Belgische Meringues De klassieke Belgische Meringues, Merveilleux is in mijn beleving een delicatesse. Je moet ervan houden maar het was voor mij meer dan de moeite waard om uit te proberen. En met succes… Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 4 a 6 meringues |...
door webmaster | jun 21, 2020 | Broden, Gebak, Bakkerij
Puddingbroodjes, heerlijk voor een feestelijke dag Omschrijving | bakkerij/ broodjes/ ± 10 a 12 stuks | 1 dag of nacht in de koelkast, 30 min afwerken en bakken | 24Kitchen, Rudolph van Veen, seizoen 6, juni 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Brooddeeg...
door webmaster | jun 18, 2020 | Gebak, Bakkerij
Triple chocolate cookies Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ goed voor 9 grote of 14 kleine koekjes | klein halfuurtje | 24Kitchen, Rudolph van Veen, S1-A2 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 85 g boter 100 g lichtbruine basterdsuiker 1 ei 150 g bloem 50 g pure chocolade...