door webmaster | sep 1, 2019 | Aperitiefhapjes, Desserts, Hapjes met fruit
Klassiek kersttrifle Omschrijving | Aperitiefhapje met alcohol/ dessert/ 4 pers | ongeveer 1 uur | 24Kichten, chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vanillecreme 1 vanillestokje 500 ml halfvolle melk 125 g suiker 30 g custardpoeder 300 ml slagroom...
door webmaster | sep 1, 2019 | Aperitiefhapjes, Hapjes met fruit
Zoete kerstboom met cranberries Omschrijving | Aperitiefhapjes met fruit/ min 8 pers | 10 min voorbereiding/ 20 a 30 min bakken | Inspiratie tante Fanny bladerdeegrecepten 2019 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 rollen Tante Fanny bladerdeeg 270 g...
door webmaster | apr 18, 2019 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Komkommergazpacho met radijs Omschrijving | aperitiefhapjes/ diverse vulling/ ong 24 stuks | 25 min | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 komkommers 1 avocado (rijp) 1 bosje radijzen 40 g...
door webmaster | apr 18, 2019 | Hapjes met vlees, Aperitiefhapjes
Gespikkelde mini-eitjes op een stokje Omschrijving | Aperitiefhapjes/ kinderen/ 18 stokjes | ongeveer 30 min | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. . Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 180 g Italiaanse rauwe ham 9 kerstomaten 18...
door webmaster | apr 7, 2019 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Krabpasteitjes met gedroogde tomaat Omschrijving | Aperitiefhapjes/ vis/ 12 hapjes | 15 min voorbereiding + 15 min in de oven | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 5 halfgedroogde tomaten in olie 2 el....
door webmaster | dec 31, 2017 | Aperitiefhapjes, Hapjes met vlees
Eigen bitterballen met rundvlees maken De huisgemaakte bitterballen wegen rond de 20 gram per stuk, oplopend tot maximaal 35 gram. In totaal maken we ongeveer aan 500 á 600 gram ragoût. Omschrijving | Aperitiefhapjes/ rundvlees/ 20 a 30 stuks | – paar...