Taboulé met forel

Taboulé met forel

Frisse taboulé met gerookte forel Omschrijving | Aperitiefhapjes/ amuses/ via/ 12 porties | 2 x 10  min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 125 g gerookte forelfilets   4 radijzen 0.2...
Zalmcanapés

Zalmcanapés

Zalmcanapés Omschrijving | Aperitiefhapjes/ vis/ 20 stuks   | paar minuten   | Feestdagen 2016: Plus magazine, Goed eten, Samen buffetten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Noorse gerookte zalmblokjes bakje bieslookroomkaas verse bieslook cupjes (of als deze niet...
Bruschetta geitenkaas

Bruschetta geitenkaas

Bruschetta met coppa en geitenkaas Omschrijving | Aperitiefhapjes/ ong 10 stuks | 25 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes coppa ( soort rauwe ham, andere smaak kan ook) 1 takje...
Rozijnentoastjes …

Rozijnentoastjes …

Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen Omschrijving | Aperitiefhapjes/ 12 a 18 stuks | 10 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 18 sneetjes gerookte eendenborstfilet 150 g...
Zalmhapjes …

Zalmhapjes …

Zalmhapjes met groene asperges en dilleroom Omschrijving | aperitiefhapje/ vis/ ong 12 stuks | ongeveer 10 a 15 min |2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 sneetjes gerookte zalm 200 gr groene...