Zalmhapjes met groene asperges en dilleroom

Omschrijving

| aperitiefhapje/ vis/ ong 12 stuks

| ongeveer 10 a 15 min

|2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 6 sneetjes gerookte zalm
  • 200 gr groene asperges
  • 0.5 plantje dille
  • 2 el. zure room
  • peper en zout

Bereiding

  1. Kook de aspergepunten 3 à 4 min. in licht gezouten water.
  2. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
  3. Snipper intussen de dille fijn.
  4. Meng onder de zure room en kruid met peper en zout.
  5. Verdeel de zure room over de sneetjes gerookte zalm en leg er enkele aspergepunten op.
  6. Rol de sneetjes zalm strak op en snij in 2 of 3 hapklare stukken, afhankelijk van de grootte.
  7. Steek vast met een mooi prikkertje en versier met een takje dille.
Voedingswaarde
Energie: 22 Kcal Eiwitten: 2,3 gr Vetten: 1,2 gr Koolhydraten: 0,4 gr

Categorieën