Zalmhapjes met groene asperges en dilleroom
Omschrijving
| aperitiefhapje/ vis/ ong 12 stuks
| ongeveer 10 a 15 min
|2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 6 sneetjes gerookte zalm
- 200 gr groene asperges
- 0.5 plantje dille
- 2 el. zure room
- peper en zout
Bereiding
- Kook de aspergepunten 3 à 4 min. in licht gezouten water.
- Spoel onder koud water en laat uitlekken.
- Snipper intussen de dille fijn.
- Meng onder de zure room en kruid met peper en zout.
- Verdeel de zure room over de sneetjes gerookte zalm en leg er enkele aspergepunten op.
- Rol de sneetjes zalm strak op en snij in 2 of 3 hapklare stukken, afhankelijk van de grootte.
- Steek vast met een mooi prikkertje en versier met een takje dille.
Voedingswaarde
Energie: 22 Kcal | Eiwitten: 2,3 gr | Vetten: 1,2 gr | Koolhydraten: 0,4 gr |