Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

Omschrijving

aperitiefhapje | aperitiefhapjes | ong 12 a 18 stuks

tijd | 10 min

bron| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Ingrediënten

  • 18 sneetjes gerookte eendenborstfilet
  • 150 g appel-perenkonfijt
  • 2 verse vijgen
  • 18 Melba toasts met rozijnen

Bereiding

  1. Snij de vijgen eerst in 2 en daarna in 18 halvemaantjes.
  2. Besmeer de toastjes met het appel-perenkonfijt en leg er telkens een sneetje eendenborstfilet op
  3. Eindig met een stukje verse vijg op.

voedingswaarde

  • Energie: 68 kcal
  • Koolhydraten: 7.7 g
  • Eiwitten: 3.3 g
  • Vetten: 2.6 g

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten