Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ 12 a 18 stuks

| 10 min

| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 18 sneetjes gerookte eendenborstfilet
  • 150 g appel-perenkonfijt
  • 2 verse vijgen
  • 18 Melba toasts met rozijnen

Bereiding

  1. Snij de vijgen eerst in 2 en daarna in 18 halvemaantjes.
  2. Besmeer de toastjes met het appel-perenkonfijt en leg er telkens een sneetje eendenborstfilet op
  3. Eindig met een stukje verse vijg op.
Voedingswaarde
Energie: 68 Kcal Eiwitten: 3.3 gr Vetten: 2.6 gr Koolhydraten: 7.7 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email