Bruschetta met coppa en geitenkaas

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ ong 10 stuks

| 25 min

| 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes coppa ( soort rauwe ham, andere smaak kan ook)
  • 1 takje rozemarijn (vers)
  • 125 g geitenkaasrolletje
  • 1 voorgebakken wit of bruin stokbroodje
  • 3 eetl. rode pesto

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes.
  3. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
  4. Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas.
  5. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta’s.
  6. Schik de bruschetta’s naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarde
Energie: 114 Kcal Eiwitten: 4.7 gr Vetten: 6.9 gr Koolhydraten: 7.9 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email