Bruschetta met coppa en geitenkaas

Omschrijving

aperitiefhapje | hapjes | ong 10 stuks

tijd | 25 min

bron | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder, Schitteren aan de feesttafel

Ingrediënten

  • 4 sneetjes coppa ( soort rauwe ham, andere smaak kan ook)
  • 1 takje rozemarijn (vers)
  • 125 g geitenkaasrolletje
  • 1 voorgebakken wit of bruin stokbroodje
  • 3 eetl. rode pesto

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes.
  3. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
  4. Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas.
  5. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta’s.
  6. Schik de bruschetta’s naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

  • Energie: 114 kcal
  • Koolhydraten: 7.9 g
  • Eiwitten: 4.7 g
  • Vetten: 6.9 g