Oosterse yoghurtdip

Oosterse yoghurtdip

Oosterse Yoghurtdip Omschrijving | sausen/ dippers/ 4-6 pers | ± 1paar min | Gezien in een kookboek voor vegetarsche gerechten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr roomyoghurt 100 gr magere kwark 100 gr schapenkaas 1 el olijfolie 1 el versgeperste citroensap 3...
Artisjokken-kikkererwten-dip

Artisjokken-kikkererwten-dip

Artisjokken-kikkererwtendip Omschrijving | Sausen/ dip/ 6-8 pers | ± paar min | gezien in een kookboek voor vegetarische gerechten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr kikkererwten uit een potje, uitgelekt 3 artisjokharten, uit een potje, uitgelekt 2 teentjes...
Wildfond/ saus

Wildfond/ saus

Zelf je eigen wildjus, wildfond, wildsaus maken Ideaal om vooraf te maken, kan ingevroren goed bewaard worden, vele variaties mogelijk op dit basisrecept Omschrijving | Sausen/ Wildjus | ruim 2 a 2,5 u | 24Kitchen, Rudolph van Veen, Feestelijke gerechten  Uitgelichte...
Saus Artisjok met olijven

Saus Artisjok met olijven

Saus van Artisjok met olijven Omschrijving | Sausen/ dipsaus voor bv amusehapjes | paar minuten | Gevonden op internet, niet meer bekend waar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr gemarineerde artisjokharten (+ ½ v.d. olie) 75 gr groene tapenade 1 citroen 1...
Kies je favoriete fond

Kies je favoriete fond

Maak een keuze voor het maken van heerlijke gerechten Een fond is een geconcentreerde, ingedikte bouillon en een heerlijke en gemakkelijke basis voor vele gerechten. Soepen, sauzen en ragouts krijgen simpel en snel extra smaak en de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier...
Light dressings

Light dressings

Een light dressing maken Is een ideale variatie voor mensen die aandacht hebben voor hun gewicht Omschrijving | Sausen | klaar in een handomdraai | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag. En een beetje van mezelf Uitgelichte afbeelding Een...