door webmaster | mrt 23, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Hete kip Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | kleine 2 uurtjes | gekregen van een buurvrouw Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 450 gram kipfilet 300 gram Pandan- of Basmatirijst 1 blikje tomatenblokjes (400 gram) 1 eetlepel bruine basterdsuiker 3 tenen knoflook...
door webmaster | mrt 16, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kalkoen stoofpotje met paprika trio Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1 uur | datum? – Colruyt inspiratiefolder, Boni voor elk moment Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kalkoen stoofvlees 500 gr champignons 1 rode, 1 groene, 1 gele paprika 1 rood pepertje...
door webmaster | feb 13, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eend met sinaasappelsaus Een echte klassieker "Canard a l'Orange" Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Ingrediënten Keukengereedschap Eendenborstfilets – 2 tamme Sinaasappellikeur – 2 à 3 el...
door webmaster | feb 13, 2014 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Omschrijving: Hoofdgerecht | Gevogelte | Gerechten met kaas, 4 personen Bereidingstijd: minder dan 60 min. Bron: 2013.10.23 – Colruyt inspiratie, wild voor iedereen Ingrediënten: 3 eendenborstfilets (beenhouwerij) 80 g rucola 1 granaatappel 2 sjalotten 2 teentjes...
door webmaster | feb 13, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eend met zoetzure saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 – 6 pers | ruim een uur | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Eend (of struisvogel), in stukken verdeeld Olie, Kruiden: p, z, salie, thijm 1grote ui 1 wortel 1 el bruine suiker 1 el...
door webmaster | feb 13, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eend met appeltjes en calvados Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | voorbereiding > 24 u/ bakken 1,5 u | gekregen van een kennis Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 barberie eenden van 1,2 kg Voor de groenten en de saus 6 normale appelen jonagold. 3 stukken...