Harder Wener deeg

Harder Wener deeg

Harder Wener deeg Basis recept voor een taartbodem of tartellettes Omschrijving | Bakkerij/ basis taartbodem | ± 10 a 15 min & 30 min rusten | zelf samengesteld vanuit diverse bronnen. Uitgelichte afbeelding Ter info Dit basisdeeg wordt ook wel 1 2 3 en een eitje...
Meringue’s

Meringue’s

De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...
Eclairs/ soezen (1) Basis

Eclairs/ soezen (1) Basis

Basisrecept voor soezen of eclairs Er zijn veel recepten voor soezenbeslag te vinden. Hier heb ik een basisrecept weergegeven wat bij mij wel succesvol verloopt. de verhoudingen in vocht geeft aan of je soezen meer of minder krokant zijn. Hier is gekozen voor de helft...
Moskovisch beslag

Moskovisch beslag

Slagroomtaart/ Moskovisch beslag/ biscuitdeeg Omschrijving  | slagroomtaart/ 8 a 10 pers | ongeveer 1 uur | familierecept  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bakblik van 24 cm Ø OF: per ei OF: omrekenen bakvorm 6 eieren 175 gr witte basterdsuiker 1 z. vanillesuiker...
Basisrecept Meringue

Basisrecept Meringue

Basisrecept Meringue Omschrijving | Dessert/ meringue/ gebak/ ± 8 stuks | 15 min voorbereiding – 2 u wachten – 8 u oven | Allerhande; december 2018 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 citroen 5 middelgrote eieren 150 gr fijne kristalsuiker 150 gr poedersuiker 1 el...