door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Hapjes met kaas
Champignons gevuld met roomkaas Omschrijving | Amuses/ groenten/ 4 pers | ± 10 minuten + 20 minuten oventijd | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 grote champignons 1 sjalotje of ½ kleine ui mespuntje witte peper 75 gram roomkaas 50 gram ontbijtspek 30 gram...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Hapjes met vlees, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Hapjes met kaas
Mozzarella met tomaat en parmaham Omschrijving | Amuses/ kaas/ 12 pers | 15 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bol mozzarella 3 tomaten 4 eetlepels olijfolie 3 eetlepels witte balsamicoazijn peper en zout 12 plakjes parmaham 12 blaadjes basilicum 1...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Koude voorgerechten, Hapjes met vis
Garnalen cocktail Omschrijving | Amuses/ vis/ koud voorgerecht/ 6-12 pers | ongeveer 15 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 el Cocktailsaus (pot van D&L) 2 el ongeklopte slagroom ½ el citroensap 150 gram Hollandse garnalen 12...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vlees, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Runderfilet met groentestronkje Runderribeye met truffelmayonaise Omschrijving | Amuses/ vlees/ groenten/ ong 12 pers | ongeveer 30 min |Exclusief Magazine Sligro – nr 4 uit 2005 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gram gerookte runderribeye 1 prei (alleen...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Bloemkoolroom met spekjes Omschrijving | Amuses/ groenten/ 4-6 pers | ongeveer 25 min | magazine Boodschappen nr 1 uit 2009 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 eetlepel vloeibare margarine 1 sjalotje, fijngesnipperd 150 g bloemkool, in kleine roosjes 200 ml...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Champignons gevuld met garnalen Omschrijving | Amuse/ groenten/ vis/ 20 a 24 stuks | ± 10 min en dan nog even onder de grill | gezien in de praktijk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 24 champignons 100 gram boter 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie peper en zout...