Champignons roomkaas

Champignons gevuld met roomkaas

Omschrijving:

Amuse | groenten | 4 personen
Bereidingstijd: ong. 10 minuten + 20 minuten oventijd
Bron: onbekend

Ingrediënten:

  • 4 grote champignons
  • 1 sjalotje of ½ kleine ui
  • mespuntje witte peper
  • 75 gram roomkaas
  • 50 gram ontbijtspek
  • 30 gram geraspte kaas

Bereiding:

  1. Hol de champignons uit en houd de steeltjes achter.
  2. Snijd de champignonsteeltjes heel fijn.
  3. Snipper de ui of sjalot fijn.
  4. Snijd het ontbijtspek in kleine snippertjes
  5. Fruit de champignonsteeltjes, de ui en het ontbijtspek iets aan in een droge koekenpan. Laat het mengsel afkoelen.
  6. Verwarm de oven voor op 200°C.
  7. Meng het ui-spek-champignon-mengsel door de roomkaas. Vul de champignonhoeden met het roomkaasmengsel.
  8. Strooi gemalen witte peper en de geraspte kaas over de champignonhoeden en bak ze in ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten