Champignons gevuld met roomkaas

Omschrijving

| Amuses/ groenten/ 4 pers

| ± 10 minuten + 20 minuten oventijd

| onbekend

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 grote champignons
  • 1 sjalotje of ½ kleine ui
  • mespuntje witte peper
  • 75 gram roomkaas
  • 50 gram ontbijtspek
  • 30 gram geraspte kaas

Bereiding

  1. Hol de champignons uit en houd de steeltjes achter.
  2. Snijd de champignonsteeltjes heel fijn.
  3. Snipper de ui of sjalot fijn.
  4. Snijd het ontbijtspek in kleine snippertjes
  5. Fruit de champignonsteeltjes, de ui en het ontbijtspek iets aan in een droge koekenpan.
  6. Laat het mengsel afkoelen.
  7. Verwarm de oven voor op 200°C.
  8. Meng het ui-spek-champignon-mengsel door de roomkaas.
  9. Vul de champignonhoeden met het roomkaasmengsel.
  10. Strooi gemalen witte peper en de geraspte kaas over de champignonhoeden en bak ze in ± 20 min in de voorverwarmde oven.

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email