Champignons gevuld met roomkaas
Omschrijving
| Amuses/ groenten/ 4 pers
| ± 10 minuten + 20 minuten oventijd
| onbekend
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 4 grote champignons
- 1 sjalotje of ½ kleine ui
- mespuntje witte peper
- 75 gram roomkaas
- 50 gram ontbijtspek
- 30 gram geraspte kaas
Bereiding
- Hol de champignons uit en houd de steeltjes achter.
- Snijd de champignonsteeltjes heel fijn.
- Snipper de ui of sjalot fijn.
- Snijd het ontbijtspek in kleine snippertjes
- Fruit de champignonsteeltjes, de ui en het ontbijtspek iets aan in een droge koekenpan.
- Laat het mengsel afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng het ui-spek-champignon-mengsel door de roomkaas.
- Vul de champignonhoeden met het roomkaasmengsel.
- Strooi gemalen witte peper en de geraspte kaas over de champignonhoeden en bak ze in ± 20 min in de voorverwarmde oven.