Mozzarella met tomaat en parmaham
Omschrijving
| Amuses/ kaas/ 12 pers
| 15 min
| onbekend
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 1 bol mozzarella
- 3 tomaten
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels witte balsamicoazijn
- peper en zout
- 12 plakjes parmaham
- 12 blaadjes basilicum
- 1 krop ijsbergsla
Bereiding
- Snijd mozzarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn.
- Breng verder op smaak met peper en zout.
- Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen.
- Rol de plakjes ham op.
- Leg 12 eetlepels of amuselepels klaar.
- Leg op elke lepel een blaadje sla.
- Schep hierop een lepel tomaat-mozzarella-mengsel.
- Garneer met een rolletje ham en maak af met een blaadje verse basilicum.