gekonfijte schilletjes

gekonfijte schilletjes

Gekonfijte schilletjes, van sinaasappel, citroen... Omschrijving | ± 30 a 40 gr stukjes | ± 30 min voorbereiden/ 2 x 1 uur rijzen/ ± ½ u bakken | Plus magazine; april 2010/ via diverse site’s op internet en uiteindelijk mijn eigen twist eraan gegeven Uitgelichte...
Appelmoes

Appelmoes

Heerlijk zelfgemaakte appelmoes met appeltjes uit eigen tuin Omschrijving | zelfgemaakte appelmoes | ongeveer 30 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 1 kg appeltjes (goudrenet, golden delicieus), geschild en gesneden ± 100 gr...
Kruiden bewaren

Kruiden bewaren

| gevonden en gebundeld van verschillende sites Tips voor het bewaren van kruiden Zorg ervoor dat je overgebleven kruiden altijd op een donkere en koele plek bewaart. Wikkel kruiden in een vochtige schone theedoek of keukenpapier en bewaar in de koelkast. Kruiden met...
Oventemperaturen

Oventemperaturen

| gevonden op internet  Handige vuistregel bij het omrekenen conventionele/elektrische oven naar heteluchtovens: bij hetelucht kan je meestal de temperatuur met 10% verlagen. Daarnaast ook nog de omrekentabel van Fahrenheit naar Celcius (eventueel zie ook hier)....
Kweeperensiroop

Kweeperensiroop

Kweeperenjam of kweeperensiroop Omschrijving | siroop/ jam /zoet | ruim een uur | via internet ‘kweeperen.nl’ en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kilo kweeperen 250 gram suiker (voor de siroop) (of) 1 pak Van Gilse Geleisuiker speciaal...
Vette Feitjes

Vette Feitjes

Op de huishoudbeurs 2016 was een stand waar je zelf margarine kon maken. Daar kreeg ik o.a. een kaart met een overzicht van soorten vetten. Erg leuk om te weten (vind ik zelf) en daarom wil ik deze graag met jullie delen. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee en maak...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten