Zelf margarine maken

Zelf margarine maken

ter info Dit recept heb ik gemaakt op de Huishoudbeurs 2016. Dit recept is gebaseerd op hetzelfde principe als hoe margarine op grotere schaal wordt gemaakt. Door jarenlange ervaring en expertise zijn de producten van Becel echter gemaakt met minder verzadigd vet en...
Verse Hazelnootpasta

Verse Hazelnootpasta

Zelf verse hazelnootpasta maken, is toch het lekkerste... Omschrijving | zoet broodbeleg | 20 a 25 min | onderdeel van brioche sterbrood, via 24Kitchen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 g gepelde hazelnoten 150 ml melk 150 g pure chocolade (70% cacao) 75 g suiker...
Healthy Banaanballen

Healthy Banaanballen

Healthy Banaanballen Omschrijving | gebak/ hapje/ snoeperijen/  | klein half uurtje | Huishoudbeurs 2016 recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr grote havervlokken 100 gr mini chocolate chips 50 gr ongezoete geraspte kokos 50 gr gemalen hazelnoten of...
Maten, gewichten, inhoud

Maten, gewichten, inhoud

Er zijn heel veel site’s met recepten. Hier treft men vaak verschillende maten en gewichten. Ook ik loop hier regelmatig tegenaan. Na wat zoekwerk heb ik een overzicht gevonden wat ik graag met de bezoekers van mijn site wil delen. Hoop dat u er net zoveel baat bij...
Pruimenjam

Pruimenjam

Pruimenjam zelf maken Omschrijving | homemade jam, zoet broodbeleg | ongeveer 30 min | van thuisuit meegekregen + een beetje van J. Meuse (dagelijkse kost, VTM) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1300 g pruimen (ontpit gewogen) 1 kg geleisuiker 2 dl rode porto...
Rabarber-aardbeienjam

Rabarber-aardbeienjam

Rabarber-aardbeienjam Omschrijving | homemade jam | ongeveer 30 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr rabarber 750 gr aardbeien 1 kg gelei suiker 100 ml sinaasappelsap/ of citroensap z.n. een extra zakje geleipoeder (van Gilsen)...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten