door webmaster | okt 2, 2016 | Algemene weetjes, Algemeen
Vette Feitjes Ter info Op de huishoudbeurs 2016 was een stand waar je zelf margarine kon maken. Daar kreeg ik o.a. een kaart met een overzicht van soorten vetten. Erg leuk om te weten (vind ik zelf) en daarom wil ik deze graag met jullie delen. Ik zou zeggen, doe er...
door webmaster | mrt 27, 2016 | Algemeen, Algemene weetjes
ter info Dit recept heb ik gemaakt op de Huishoudbeurs 2016. Dit recept is gebaseerd op hetzelfde principe als hoe margarine op grotere schaal wordt gemaakt. Door jarenlange ervaring en expertise zijn de producten van Becel echter gemaakt met minder verzadigd vet en...
door webmaster | mrt 3, 2016 | Zoetigheden, Algemeen
Zelf verse hazelnootpasta maken, is toch het lekkerste... Omschrijving | zoet broodbeleg | 20 a 25 min | onderdeel van brioche sterbrood, via 24Kitchen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 g gepelde hazelnoten 150 ml melk 150 g pure chocolade (70% cacao) 75 g suiker...
door webmaster | feb 28, 2016 | Hapjes met groenten, Gebak, Zoetigheden, Algemeen
Healthy Banaanballen Omschrijving | gebak/ hapje/ snoeperijen/ | klein half uurtje | Huishoudbeurs 2016 recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr grote havervlokken 100 gr mini chocolate chips 50 gr ongezoete geraspte kokos 50 gr gemalen hazelnoten of...
door webmaster | nov 29, 2015 | Algemene weetjes, Algemeen
Er zijn heel veel site’s met recepten. Hier treft men vaak verschillende maten en gewichten. Ook ik loop hier regelmatig tegenaan. Na wat zoekwerk heb ik een overzicht gevonden wat ik graag met de bezoekers van mijn site wil delen. Hoop dat u er net zoveel baat bij...
door webmaster | okt 4, 2015 | Zoetigheden, Algemeen
Pruimenjam zelf maken Omschrijving | homemade jam, zoet broodbeleg | ongeveer 30 min | van thuisuit meegekregen + een beetje van J. Meuse (dagelijkse kost, VTM) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1300 g pruimen (ontpit gewogen) 1 kg geleisuiker 2 dl rode porto...