door webmaster | mei 13, 2022 | Algemeen, Algemene weetjes, Kruiden
Het gebruik van kruiden voor je gezondheid Een kort overzicht Dit simpele overzicht heb ik gevonden op facebook. Daar ik zelf veel gebruik maak van verse kruiden vond ik het mooi om het hier te delen. Zoeken naar: CategorieënCategorieën Categorie selecteren...
door webmaster | jun 27, 2021 | Algemeen, Algemene weetjes
Ter info Er zijn heel veel site’s met recepten. Hier treft men vaak verschillende maten en gewichten. Ook ik loop hier regelmatig tegenaan. Na wat zoekwerk heb ik een overzicht gevonden wat ik graag met de bezoekers van mijn site wil delen. Hoop dat u er net zoveel...
door webmaster | sep 1, 2019 | Algemeen, Algemene weetjes
| gevonden en gebundeld van verschillende sites Tips voor het bewaren van kruiden Zorg ervoor dat je overgebleven kruiden altijd op een donkere en koele plek bewaart. Wikkel kruiden in een vochtige schone theedoek of keukenpapier en bewaar in de koelkast. Kruiden met...
door webmaster | jul 21, 2019 | Algemeen, Algemene weetjes
| gevonden op internet Handige vuistregel bij het omrekenen conventionele/elektrische oven naar heteluchtovens: bij hetelucht kan je meestal de temperatuur met 10% verlagen. Daarnaast ook nog de omrekentabel van Fahrenheit naar Celcius (eventueel zie ook hier)....
door webmaster | okt 2, 2016 | Algemeen, Algemene weetjes
Op de huishoudbeurs 2016 was een stand waar je zelf margarine kon maken. Daar kreeg ik o.a. een kaart met een overzicht van soorten vetten. Erg leuk om te weten (vind ik zelf) en daarom wil ik deze graag met jullie delen. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee en maak...
door webmaster | mrt 27, 2016 | Algemeen, Algemene weetjes
ter info Dit recept heb ik gemaakt op de Huishoudbeurs 2016. Dit recept is gebaseerd op hetzelfde principe als hoe margarine op grotere schaal wordt gemaakt. Door jarenlange ervaring en expertise zijn de producten van Becel echter gemaakt met minder verzadigd vet en...