door webmaster | jul 12, 2024 | Varkensvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Goulash van hamlappen en zuurkool Hoewel de goulash hoofdzakelijk met rundsvlees gemaakt wordt, is hier deze keer gekozen voor een variant en daarom ook sneller klaar Omschrijving | Hoofdgerecht/ ovenschotel/ 4 pers | ± 35 min | Infokaartje uit de Lidl winkel...
door webmaster | nov 17, 2023 | Groenten, Varkensvlees, Hoofdgerechten
Zuurkoolovenschotel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min + ong 15 min in de oven | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 750 gr gemengd gehakt (of naar keuze runder of varkensgehakt) gehakt kruiden 750 gr gekookte aardappelen 1 blikje ananas...
door webmaster | dec 6, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Met brie gevulde varkenshaas met kersenportsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers ) | voorbereiding ± 40 min / bereiding zelf ruim 30 min | FoodSpecialKerst magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de varkenshaasjes 2 varkenshaasje van ±...
door webmaster | dec 6, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Belgisch-Vlaamse Hutspot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6-8 pers | voorbereiding 10 min/ bereiden min 1 uur | Recept uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 500 gr ribbetjes ± 250 gr stukje gezouten spek (zuurkoolspek), of restje ham eventueel naar...
door webmaster | mrt 31, 2020 | Rundvlees, Varkensvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Pompoen-gehaktschotel kan met rundsvlees, varkensvlees of half-om-half Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1u15 min | 2012 januari, Koken-&-Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 a 1000 gr pompoen 1 prei 1 teentje knoflook 2 el olie peper en zout...
door webmaster | mrt 29, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Bloemkoolballen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | gezien op facebook Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bloemkool 1 bloemkool 1 el zout (voor het kookwater) 800 g rundergehakt 300 g in plakjes gesneden spek 2 eieren 1 ui in blokjes 2...