Ganache

Ganache

Ganache maken van Pure, melk of witte chocolade Omschrijving | topping/ per portie | ± 10 a 15 min | op diverse internet pagina’s gevonden Uitgelichte afbeelding foto heb ik gevonden bij Rutger bakt Ingrediënten puur: 100 ml slagroom en 100 gram pure chocolade...
Lemon Curd

Lemon Curd

Lemon Curd zelf maken is helemaal niet zo moeilijk en vooral super lekker Omschrijving | bakkerij/ gebak/ vullingen & toppings | ± neem vooral de tijd ! | gevonden bij Laura’s bakkery Uitgelichte afbeelding Ingrediënten rasp van 2 flinke citroenen sap van 2...
Meringue’s

Meringue’s

De verschillende soorten meringue's De soorten meringue verschillen in zowel ingrediënten als bereiding en zijn afkomstig uit verschillende landen. Behoud voor een goed resultaat altijd de verhoudingen. Eén deel eiwit en twee delen suiker. Omschrijving | bakkerij/...
Frambozencrème

Frambozencrème

Frambozencrème Eén van de variaties op de botercrème met banketbakkersroom Omschrijving | gebak, creme’s/ topping’s | ongeveer 10 a 15 min | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen (Flamingocupcakes) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Banketbakkersroom, met...
Mango-passiecrème

Mango-passiecrème

Mango-passiecrème Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ crème, topping voor bv muffins | ongeveer 30 min | Uit het boek “Cupcakes compleet” van R. van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 250 gr (room)boter, op kamertemperatuur 60 gr poedersuiker 250 gr...
Botercrème…

Botercrème…

Botercrème met banketbakkersroom Omschrijving | Topping voor gebakjes, cupcakes, muffins of taarten | ongeveer 15 min | Van thuis uit meegekregen en een beetje van Rudolph van Veen (24Kitchen) Uitgelichte afbeelding Hier geef ik de basis van een zachte botercrème weer...