Mango-passiecrème

Omschrijving

| crème, topping voor bv muffins

| ong 30 minuten

| Uit het boek “Cupcakes compleet” van R. van Veen

Ingrediënten

  • 250 gr (room)boter, op kamertemperatuur
  • 60 gr poedersuiker
  • 250 gr banketbakkersroom
  • aangezoet met mango-passiesap (supermarkt)

Bereiding

  1. doe de zachte boter met de poedersuiker in de keukenmachine
  2. klop de boter zeker 10 min rustig met de bisschopshaak luchtig
  3. roer de custardpoeder aan met het mango-passiesap (volgens aanwijzing op de verpakking)
  4. voeg de instant custard geleidelijk toe aan de luchtige boter
  5. blijf kloppen tot alles goed gemengd is.
  6. Succes

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten