Schwarzwälder kersentaart

Schwarzwälder kersentaart

Schwarzwälder kersentaart Een ware beleving, meer dan heerlijk, een echt feest Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 16 a 20 porties | Biscuit ± 1 uur waarvan 40 a 50 min bakken in de oven. Vulling en opmaken ong 20 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf...
Rabarber-aardbeien …

Rabarber-aardbeien …

Rabarber-aardbeientaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ fruitig/ 6 pers | 1 a 2 uurtjes | gekregen van een collega, bron verder onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gram boter 200 gram volkoren koekjes (verkruimeld) 50 gram ongezouten pistachenootjes...
Volkoren eierenkoeken

Volkoren eierenkoeken

Volkoren eierkoeken Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 a 6 stuks | 20 min | 2 varianten gevonden op internet, sites niet meer bekend  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Variatie 1: 4 eierkoeken Variatie 2: 6 eierkoeken 2 eieren 50 gr bloem 30 gr tarwezemelen 75 gr...
Worteltaart (2)

Worteltaart (2)

Worteltaart (2) Dit recept gekregen van een collega en verder via internet. Het recept heb ik enigszins iets aangepast maar het resultaat was er niet minder om. Hij was heerlijk! Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ± 12 porties | 30 min voorbereiding en 1 uur bakken |...
Zandtaartjes met stoofpeertjes

Zandtaartjes met stoofpeertjes

Zandtaartjes met stoofpeertjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ±  6 stuks | 1 uur rusten en vervolgens ±  15 min voor het afbakken | Landleven magazine, januari 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de zandtaartjes/ bakjes/ tartelletjes 225 g zachte boter 50 g...
Hartwafeltjes

Hartwafeltjes

Hartwafeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ± 20 rozetten uit 1 kg  | 45 min (inclusief bakken) | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor 1 kg beslag voor ½ kg beslag met appeltjes 300 gr boter/margarine 300 gr suiker 1 z vanillesuiker 350...