door webmaster | aug 14, 2017 | Gebak, Bakkerij
Schwarzwälder kersentaart Een ware beleving, meer dan heerlijk, een echt feest Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 16 a 20 porties | Biscuit ± 1 uur waarvan 40 a 50 min bakken in de oven. Vulling en opmaken ong 20 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf...
door webmaster | mei 2, 2017 | Gebak, Bakkerij
Rabarber-aardbeientaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ fruitig/ 6 pers | 1 a 2 uurtjes | gekregen van een collega, bron verder onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gram boter 200 gram volkoren koekjes (verkruimeld) 50 gram ongezouten pistachenootjes...
door webmaster | mei 2, 2017 | Gebak, Bakkerij
Volkoren eierkoeken Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 4 a 6 stuks | 20 min | 2 varianten gevonden op internet, sites niet meer bekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Variatie 1: 4 eierkoeken Variatie 2: 6 eierkoeken 2 eieren 50 gr bloem 30 gr tarwezemelen 75 gr...
door webmaster | apr 9, 2017 | Gebak, Bakkerij
Worteltaart (2) Dit recept gekregen van een collega en verder via internet. Het recept heb ik enigszins iets aangepast maar het resultaat was er niet minder om. Hij was heerlijk! Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ± 12 porties | 30 min voorbereiding en 1 uur bakken |...
door webmaster | apr 2, 2017 | Gebak, Bakkerij
Zandtaartjes met stoofpeertjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ± 6 stuks | 1 uur rusten en vervolgens ± 15 min voor het afbakken | Landleven magazine, januari 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de zandtaartjes/ bakjes/ tartelletjes 225 g zachte boter 50 g...
door webmaster | mrt 21, 2017 | Gebak, Bakkerij
Hartwafeltjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ ± 20 rozetten uit 1 kg | 45 min (inclusief bakken) | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten voor 1 kg beslag voor ½ kg beslag met appeltjes 300 gr boter/margarine 300 gr suiker 1 z vanillesuiker 350...