door webmaster | jul 21, 2018 | Gebak, Bakkerij
Aardbeientaart met witte chocolade en balsamicosiroop ...is een ware tractatie op feestjes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 8 pers | 90 min kooktijd – 110 min totaal | 24Kitchen, chef: Rudolp van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Harde Wenerdeeg Balsamicosiroop...
door webmaster | mrt 25, 2018 | Gebak, Bakkerij
Lemon-cheese-cupcakes Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 12 a 14 stuks | in totaal 60 min | 24Kitchen; Chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Lemoncake 200 g zachte boter 200 g suiker 1 el vanillesuiker 3 eieren 5 limoen 200 g bloem 2 tl bakpoeder 1...
door webmaster | mrt 1, 2018 | Gebak, Bakkerij
Havermout-cranberry-koekjes Omschrijving | Bakkerij/ klein gebak/ 12 a 24 stuks | ongeveer 20 min | 24Kitchen, Chef: Rudolph van Veen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 60 g boter 100 g suiker 100 g bruine basterdsuiker 2 eieren 1 vanillestokje 120 g bloem 130 g...
door webmaster | nov 20, 2017 | Gebak, Bakkerij, Desserts
Clafoutis van blauwe druiven met vanille-ijs Omschrijving | Dessert/ gebak/ 4 pers | een klein uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 bollen vanille-ijs 500 g blauwe druiven (zonder pit) 2 dl melk...
door webmaster | aug 14, 2017 | Gebak, Bakkerij
Schwarzwälder kersentaart Een ware beleving, meer dan heerlijk, een echt feest Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ 16 a 20 porties | Biscuit ± 1 uur waarvan 40 a 50 min bakken in de oven. Vulling en opmaken ong 20 min | gevonden op internet en een beetje van mijzelf...
door webmaster | mei 2, 2017 | Gebak, Bakkerij
Rabarber-aardbeientaart Omschrijving | Bakkerij/ gebak/ fruitig/ 6 pers | 1 a 2 uurtjes | gekregen van een collega, bron verder onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 gram boter 200 gram volkoren koekjes (verkruimeld) 50 gram ongezouten pistachenootjes...