door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Romige zuurkool met krenten en spekreepjes Omschrijving | Amuses/ groenten/ 4 pers | ongeveer 10 a 15 min | onbekend – De Telegraaf ; Ramon Beuk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gram ontbijtspek 1 sjalotje 2 eetlepels krenten 1 eetlepel amandelsnippers 1...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Makreelcrème Omschrijving | Amuses/ vis/ kaas/ 18 pers | ongeveer 10 min | Allerhande nr 13, jaargang 2005 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gram gerookte makreelfilet 3 eetlepels mayonaise ½ eetlepel mierikswortel (potje, Kühne) ½ eetlepel citroensap peper 6...
door webmaster | feb 26, 2014 | Aperitiefhapjes, Hapjes met kaas, Hapjes met fruit
Vijgen met kaas en crema di balsamico Omschrijving | Amuse hapje met kaas en fruit/ 8 pers | ongeveer 5 min | Allerhande nr 13, jaargang 2006 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 verse vijgen 50 gram pittige geraspte kaas (bv. grana padano), in schilfers enkele...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Venkel met tomaat, broccoli en forel Omschrijving | Amuses/ groenten/ vis/ 8 pers | ± 25 min | Magazine Boodschappen nr 4 uit 2006 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 gram broccoliroosjes 150 gram kers/cherrytomaatjes 2 venkelknollen 100 gram gerookte forelfilet 2...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vlees, Aperitiefhapjes
Omschrijving Amuse | vlees/gevogelte | 6 a 8 personen Bereidingstijd: ongeveer 30 a 40 min Bron: magazine Boodschappen nr 11 uit 2004 Ingrediënten voor 6-8 personen: 250 gram kipfilet 1 eetlepel zonnebloemolie 10 blaadjes witte gelatine 1 liter...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vlees, Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes
Rosbiefroosjes met bietjes en mierikswortel Omschrijving | Amuses/ vlees/ ong 10 pers | 15 min | Allerhande nr 13 uit 2005. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 plakjes rosbief ½ eetlepel mierikswortel 1 eetlepel zure room 50 gram gekookte biet, in piepkleine blokjes...