Vijgen met kaas en crema di balsamico

Omschrijving

Amuse | kaas | 8 personen
Bereidingstijd: 5 minuten, Voedingswaarde per persoon: 35 kilocalorieën
Bron: Allerhande nr 13 uit 2006

Ingrediënten: 

  • 2 verse vijgen
  • 50 gram pittige geraspte kaas (bv. grana padano), in schilfers
  • enkele druppels crema di balsamico (Ca’ del cristo, flesje 250 ml)

Bereiding:

  1. Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar.
  2. Leg op elke lepel een partje vijg en enkele schilfers kaas.
  3. Druppel er wat crema di balsamico over.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten