Vijgen, kaas & balsamico

Vijgen met kaas en crema di balsamico

Omschrijving

| Amuse hapje met kaas en fruit/ 8 pers

| ongeveer 5 min

| Allerhande nr 13, jaargang 2006

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2 verse vijgen
  • 50 gram pittige geraspte kaas (bv. grana padano), in schilfers
  • enkele druppels crema di balsamico (Ca’ del cristo, flesje 250 ml)

Bereiding

  1. Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar.
  2. Leg op elke lepel een partje vijg en enkele schilfers kaas.
  3. Druppel er wat crema di balsamico over.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten