door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Gevulde tomaatjes met tonijn en garnalen Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 a 8 pers (± 2 tomaatjes per persoon) | ± 20 min | Boodschappen magazine, nr 12, jaargang 2006 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 middelgrote tomaten 150 gram verse tonijn of 250 gram...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Omelet rolletjes met zalm Omschrijving | Amuses/ vis/ 36 a 40 stuks | ruim 3 uur (afkoelen inbegrepen) | gevonden op internet Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 eieren 3 theelepels maïzena 125 gram smeerbare roomkaas 2 eetlepels ingelegde gember, fijngehakt 2...
door webmaster | feb 26, 2014 | Aperitiefhapjes, Hapjes met fruit
Mini pavlova’s met tropisch fruit Omschrijving | Amuses/ fruit en groenten/ 35 a 40 stuks | ruim een uurtje | Het grote hapjesboek (internet) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eiwitten 125 gram poedersuiker 150 gram pure chocolade, gesmolten 2½ dl room 1 extra...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met kaas, Hapjes met fruit, Aperitiefhapjes
Geitenkaasrolletjes met sesam en abrikoos Omschrijving | Amuse met kaas en fruit/ 8 pers | 20 min | Allerhande nr 13, jaargang 2006 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bosuitje 1 theelepel olijfolie 2 eetlepel sesamzaad 75 g zachte geitenkaas (bv. Bettine Blanc) 2...
door webmaster | feb 26, 2014 | Aperitiefhapjes, Hapjes met kaas
Kruidenpoffertjes met geitenkaas en honing Omschrijving | Amuses/ kaas/ 8 pers | ongeveer 30 min | Reclamefolder Spar, jaartal ? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kerstomaatjes 1/3 pak poffertjesmix (Koopmans) 1 el gehakte peterselie 1 snufje gedroogde tijm...
door webmaster | feb 26, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Zalm amuse met vanillecrème Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 pers | ongeveer 20 min | Allerhande nr 5, jaargang 2005. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 vanillestokje 150 gram verse roomkaas naturel 2 eetlepels mayonaise 6 rechthoekige plakken zalm 1 eetlepel...