Wortelmousse roquefort

Een hapje wortelmousse met roquefort

Omschrijving

Amuse | groeten | kaas | 8 personen
Bereidingstijd: ong 15 mn, voedingswaarde per persoon: 25 kcal
Bron: Allerhande nr 13 uit 2006

Ingrediënten:

  • 100 gram winterpeen
  • 50 gram roquefort (blauwaderkaas)
  • cayennepeper
  • zout

Bereiding:

  1. Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een bodempje water met zout in 10 minuten gaar.
  2. Prak de blokjes met een vork door de helft van de roquefort. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
  3. Leg acht eetlepels klaar. Schep met behulp van twee theelepels telkens een bolletje wortel mousse op een lepel.
  4. Verkruimel de rest van de kaas eroverheen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten