door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Kokos-citroensoep met gegrilde garnaal Omschrijving | Amuses/ vis/ groenten en fruit/ 8 pers | 25 min | Allerhande nr 13, jaargang 2007 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 el olie 1 theelepel Indiase currypasta mild (pot à 283 gram) 500 ml kippenbouillon (van...
door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Tonijntartaar Omschrijving | Amuses/ vis/ 8 pers | ongeveer 10 min | Allerhande nr 13, jaargang 2007 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 stuk tonijn (ca. 120 gram), in kleine blokjes gesneden 1 thl sojasaus 1 thl limoensap chilivlokken (molen) 2 bosuitjes,...
door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met groenten, Aperitiefhapjes, Hapjes met kaas
Champignons gevuld met roomkaas Omschrijving | Amuses/ groenten/ 4 pers | ± 10 minuten + 20 minuten oventijd | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 grote champignons 1 sjalotje of ½ kleine ui mespuntje witte peper 75 gram roomkaas 50 gram ontbijtspek 30 gram...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Aperitiefhapjes, Hapjes met fruit, Hapjes met vis
Aperitiefhapje: tonijnsalade met perzik Omschrijving | Hapje met vis en fruit/ 12 stuks | 15 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 blikje tonijn op water (uitlekgewicht ca. 150 gram) 3 eetlepels Tartare Saus (pot à 350 ml van D&L) Peper en Zout 1...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Mousse van gerookte forel Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 pers | ong 20 min + minimaal 1 uur opstijven | Onbekend. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 sinaasappel 100 gram gerookte forel 125 ml slagroom ½ eetlepel geraspte mierikswortel 6 toefjes verse dille...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Hapjes met vlees, Aperitiefhapjes, Hapjes met fruit
Hamroosjes met gemarineerde meloen Omschrijving | Amuses/ vlees en fruit/ 12 pers | ± 10 a 15 min voorbereiding/ 30 min marineren | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ½ zoete meloen 100 ml droge witte wijn 1 eetlepel verse munt, fijngehakt 12 plakjes mooie...