Hollandse garnalen met grapefruit

Omschrijving

Amuse | vis | 8 personen
Bereidingstijd: 15 min
Bron: Allerhande nr 13, jaargang 2007

Ingrediënten voor 8 personen:

  • 2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel sherry
  • 1 bakje Hollandse garnalen (100 gram)
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden

Bereiding:

  1. Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
  2. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes.
  3. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.

Tip:

Deze amuse kunt u ook als lepelhapje maken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten