Miniwraps rosbief

Miniwraps rosbief

Pittige miniwraps met rosbief Omschrijving | Aperitiefhapjes/ vlees/ 12 hapjes | 40 min | 2014.01.29 – Colruyt inspiratiefolder, Gezellige en heerlijke momenten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes gebraden rosbief 50 g veldsla 12 half gedroogde...
Rosbiefrolletjes pesto

Rosbiefrolletjes pesto

Rosbiefrolletjes met pesta Omschrijving | Amusehapje/ voorgerecht/ rosbief/ 8 pers | 10 min | gevonden op ‘leuke recepten’, en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 12 plakjes rosbief (ongeveer 150 – 200 gram) 3 eetl groene pesto...
Geroosterde kip, cranberry’s

Geroosterde kip, cranberry’s

Omschrijving: Aperitiefhapje | gevogelte | bruschetta’s | 10 personen bereidingstijd: 10 min bron: eigen recept Ingrediëtnen: 150 gr bleekselderij 120 gr gedroogde cranbarry’s 150 gr geroosterde kip of afgekoelde gebakken kipfilet peper, zout en...
Wild zwijnpaté op roggebrood

Wild zwijnpaté op roggebrood

Omschrijving Amuse | vlees | 6 personen Bereidingstijd: ong. 10 minuten   Bron: onbekend Ingrediënten: 3 sneetjes roggebrood 250 gram wild zwijn paté 2 eetlepels appelstroop 6 sprietjes bieslook Bereiding: Steek met een wijnglas 6 rondjes uit de sneetjes...