Pittige miniwraps met rosbief

Omschrijving

| Aperitiefhapjes/ vlees/ 12 hapjes

| 40 min

| 2014.01.29 – Colruyt inspiratiefolder, Gezellige en heerlijke momenten.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 sneetjes gebraden rosbief
  • 50 g veldsla
  • 12 half gedroogde kerstomaten (versmarkt, + 1 el. olie uit de verpakking)
  • 2 el. zure room
  • 2 wraps
  • 2 el. pijnboompitten
  • 1 kfl. mosterd (of pickles)
  • 0.5 kfl. azijn
  • peper en zout

Bereiding

voorbereiding (5 min)
  1. Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
  2. Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  3. Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 el. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.

Bereiding zelf (5 min + 30 min in de koelkast)

  1. Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
  2. Beleg met de rosbief en de veldsla.
  3. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op.
  4. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.

Afwerking:

Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje.
Steek vast met een cocktailprikker.

 

Voedingswaarde
Energie: 80 Kcal Eiwitten: 3.7gr Vetten: 4.7 gr Koolhydraten: 6.3 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email