Pittige miniwraps met rosbief

Omschrijving:

Apperitiefhapje | vlees | 12 hapjes Bereidingstijd: 40 min Bron: 2014.01.29 – Colruyt inspiratiefolder, Gezellige en heerlijke momenten

Ingrediënten:

  • 4 sneetjes gebraden rosbief
  • 50 g veldsla
  • 12 half gedroogde kerstomaten (versmarkt, + 1 el. olie uit de verpakking)
  • 2 el. zure room
  • 2 wraps
  • 2 el. pijnboompitten
  • 1 kfl. mosterd (of pickles)
  • 0.5 kfl. azijn
  • peper en zout

Voorbereiding (5 min.)

  • Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
  • Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  • Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 el. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.

Bereiding (5 min. + 30 min. in de koelkast)

  1. Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
  2. Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.

Afwerking

Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarde

  • Energie: 80 kcal
  • Eiwitten: 3.7 g
  • Vetten: 4.7 g
  • Koolhydraten: 6.3 g