Rosbiefrolletjes met pesta

Omschrijving

| Amusehapje/ voorgerecht/ rosbief/ 8 pers

| 10 min

| gevonden op ‘leuke recepten’, en een beetje van mijzelf

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 12 plakjes rosbief (ongeveer 150 – 200 gram)
  • 3 eetl groene pesto
  • 125 gr creme fraiche
  • 50 gr veldsla
  • Zwarte peper
  • 75 gr parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd
  • 1 el olijfolie

Bereiding

  1. Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.
  2. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pesto mengsel.
  3. Leg een beetje veldsla er op en rol op.
  4. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje.
  5. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.
  6. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.

leuke aanvulling/ afwisseling waren de hapjes met de gevulde tomaatjes.

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email