Omschrijving:

Voorgerecht hapje | Amuse hapje | rosbief | 8 personen ]
Bereidingstijd: 10 min 
Bron: leuke recepten

Ingrediënten:

  • 12 plakjes rosbief (ongeveer 150 – 200 gram)
  • 3 eetl groene pesto
  • 125 gr creme fraiche
  • 50 gr veldsla
  • Zwarte peper
  • 75 gr parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 eetl pijnboompitten, geroosterd
  • 1 eetl olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Roer de pesto en creme fraiche door elkaar zodat er een romig groen mengsel ontstaat.
  2. Neem een plakje rosbief en besmeer een zijde met het pesto mengsel.
  3. Leg een beetje veldsla er op en rol op.
  4. Herhaal dit met alle plakjes en leg ze op een mooi bordje.
  5. Bestrooi ze met wat zwarte peper en verdeel de kaas en pijnboompitjes er over.
  6. Besprenkel op het laatst nog wat druppeltjes olijfolie er over.
amuse - rosbiefrol pesto (1) amuse - rosbiefrol pesto (2) amuse - rosbiefrol pesto (3)

 

PS: een aanvullend hapje waren de gevulde tomaatjes

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten