Gevulde tomaatjes

Omschrijving:

Amuse | voorgerecht | hapjes | groenten | 4-6 personen
Bereidingstijd: ong 15 min
Bron: uit eigen keuken

Ingrediënten:

  • 8 grote cherry tomaten
  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 2 eieren
  • mayonaise
  • cocktailsaus
  • kruiden: p&z, kerrie, knoflook, gember, Italiaanse kruiden, cayennepeper

Bereiding:

  1. Snij het kapje van de tomaat en bewaar dit.
  2. Tomaten uithollen met een lepeltje, even bestrooien met zout en onderste boven laten uitdruipen
  3. Eieren hard koken, laten schrikken, pellen en fijn hakken
  4. Garnalen zo nodig pellen en anders kan je ze even afspoelen
  5. Meng de garnalen, de fijn gehakte eieren met elkaar
  6. Doe de kruiden erbij
  7. Meng met mayonaise of cocktailsaus
  8. Vul de tomaatjes, dek af met het kapje, versier met wat overgehouden garnalen