Wild zwijnpaté op roggebrood

Omschrijving

Amuse | vlees | 6 personen
Bereidingstijd: ong. 10 minuten  
Bron: onbekend

Ingrediënten:

  • 3 sneetjes roggebrood
  • 250 gram wild zwijn paté
  • 2 eetlepels appelstroop
  • 6 sprietjes bieslook

Bereiding:

  1. Steek met een wijnglas 6 rondjes uit de sneetjes roggebrood (2 rondjes per sneetje)
  2. Snijd de paté in plakjes van ca. 1 cm dikte en steek met een iets kleiner wijnglas 6 rondjes uit de paté.
  3. Maak de appelstroop warm in de magnetron (ca. 30 seconden op 600 watt).
  4. Leg de roggebroodjes op schoteltjes of kleine platte schaaltjes.
  5. Dompel de paté voorzichtig in de appelstroop en leg hem vervolgens op het roggebrood.
  6. Garneer met in stukjes geknipte bieslook.

Tips:

Deze amuse kunt u vooraf maken en een paar uur in de koelkast bewaren. Haal hem ongeveer 30 minuten voor serveren uit de koeling zodat hij op kamertemperatuur kan komen.