door webmaster | mrt 9, 2014 | Hapjes met vis, Hapjes met kaas
Geitenkaastoast met gerookte heilbot Omschrijving | Aperitiefhapjes/ vis/ kaas/ feestelijk/ 10 hapjes | minder dan 30 min | 2013.04.10 – Colruyt inspiratie, een geslaagd feest. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes bruin brood 2 sneetjes gerookte heilbot...
door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met fruit, Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Hollandse garnalen met grapefruit Omschrijving | Amusehapje met fruit en vis/ 6 a 8 pers | 15 min | Allerhande nr 13, jaargang 2007 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil) 1 eetlepel ketchup 1 eetlepel mayonaise 1...
door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Kokos-citroensoep met gegrilde garnaal Omschrijving | Amuses/ vis/ groenten en fruit/ 8 pers | 25 min | Allerhande nr 13, jaargang 2007 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 el olie 1 theelepel Indiase currypasta mild (pot à 283 gram) 500 ml kippenbouillon (van...
door webmaster | mrt 7, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Tonijntartaar Omschrijving | Amuses/ vis/ 8 pers | ongeveer 10 min | Allerhande nr 13, jaargang 2007 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 stuk tonijn (ca. 120 gram), in kleine blokjes gesneden 1 thl sojasaus 1 thl limoensap chilivlokken (molen) 2 bosuitjes,...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes, Hapjes met fruit
Aperitiefhapje: tonijnsalade met perzik Omschrijving | Hapje met vis en fruit/ 12 stuks | 15 min | onbekend Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 blikje tonijn op water (uitlekgewicht ca. 150 gram) 3 eetlepels Tartare Saus (pot à 350 ml van D&L) Peper en Zout 1...
door webmaster | mrt 6, 2014 | Hapjes met vis, Aperitiefhapjes
Mousse van gerookte forel Omschrijving | Amuses/ vis/ 6 pers | ong 20 min + minimaal 1 uur opstijven | Onbekend. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 sinaasappel 100 gram gerookte forel 125 ml slagroom ½ eetlepel geraspte mierikswortel 6 toefjes verse dille...