door webmaster | mrt 3, 2016 | Zoetigheden, Algemeen
Zelf verse hazelnootpasta maken, is toch het lekkerste... Omschrijving | zoet broodbeleg | 20 a 25 min | onderdeel van brioche sterbrood, via 24Kitchen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 75 g gepelde hazelnoten 150 ml melk 150 g pure chocolade (70% cacao) 75 g suiker...
door webmaster | feb 28, 2016 | Algemeen, Hapjes met groenten, Gebak, Zoetigheden
Healthy Banaanballen Omschrijving | gebak/ hapje/ snoeperijen/ | klein half uurtje | Huishoudbeurs 2016 recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 gr grote havervlokken 100 gr mini chocolate chips 50 gr ongezoete geraspte kokos 50 gr gemalen hazelnoten of...
door webmaster | okt 4, 2015 | Zoetigheden, Algemeen
Pruimenjam zelf maken Omschrijving | homemade jam, zoet broodbeleg | ongeveer 30 min | van thuisuit meegekregen + een beetje van J. Meuse (dagelijkse kost, VTM) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1300 g pruimen (ontpit gewogen) 1 kg geleisuiker 2 dl rode porto...
door webmaster | okt 4, 2015 | Algemeen, Zoetigheden
Rabarber-aardbeienjam Omschrijving | homemade jam | ongeveer 30 min | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr rabarber 750 gr aardbeien 1 kg gelei suiker 100 ml sinaasappelsap/ of citroensap z.n. een extra zakje geleipoeder (van Gilsen)...
door webmaster | aug 31, 2014 | Zoetigheden, Algemeen
Basisrecept voor jam Omschrijving | zoetigheden/ jam/ confituur | de voorbereiding vraag de meeste tijd, de jam zelf 3 a 4 min | 2014.05.21 – Colruyt Focus folder, ijskoud serveren/ + van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ter informatie Snij 1 kg rijp en...