Verse Hazelnootpasta

Zelf verse hazelnootpasta maken, is toch het lekkerste...

Omschrijving

| zoet broodbeleg

| 20 a 25 min

| onderdeel van brioche sterbrood, via 24Kitchen

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 75 g gepelde hazelnoten
  • 150 ml melk
  • 150 g pure chocolade (70% cacao)
  • 75 g suiker
  • 3 el hazelnootolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Rooster de hazelnoten in circa 15 minuten goudbruin en laat afkoelen.
  3. Verwarm de melk tot het kookpunt.
  4. Hak de chocolade en giet de hete melk erop.
  5. Roer tot een gladde chocoladesaus.
  6. Maal de hazelnoten met de suiker tot een kleverige pasta.
  7. Maak de kleverige pasta even los van de randen van je mengkom en giet ten slotte je olie erbij.
  8. Laat nog even draaien tot een homogene pasta
  9. Voeg de chocoladesaus toe en mix tot deze helemaal is opgenomen.
  10. Laat de pasta iets opstijven in de koelkast.

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten