Deze lessen werden gevolgd in St. Andries Brugge (B) – 2e jaar, 1993
(pg nog under construction, invullingen volgen)
- Amuzehapjes met kwareleitjes
- Ananashapje
- Banaan in spekjasje
- Broccolitaartjes
- Broodhapje met pate
- Crackertjes met avocado, cheddar en ham
- Crackertjes me mini omelet
- Fetahapjes
- Garnalen canapé
- Hapje met tomaat en basilicum
- Kerstomaatjes met Tarama
- Krokant toast met haringsalade en appeltjes
- Kwarteleitjes
- Mosselhapje met curysaus
- Rogge hapje
- Salamirolletje met mais
- Snack, cupa, pizzaatjes
- Toast met maatjes
- Toast met mascarpone
- Tonijnbakjes
- Vijfje met ham
- Vishapje
- Zwemmertjes
- Aardappelsoep
- Amerikaanse mosselsoep
- Asperge roomsoep
- Blanke kipperoomsoep
- Brussels spruitjes roomsoep met rambol
- Courgettensoep met witte kaas
- Doperwtensoep
- Kastanjeroomsoep met paddestoelen
- Kikkerbillenroomsoep
- Minestrone
- Ossestaartconsomme
- Pikante kaassoep
- Radijsjessoep
- Roomsoep Malakoff
- Soep met kruidenkaas
- Vissoep
- Waterkers roomsoep met gerookte heilbot
- Bladerdeeghart met ham
- Bladerdeeghoorntje
- Gegratineerde visschelpen
- Gepocheerd ei op bedje van spinazie met dragonsaus
- Gerookte heilbotrolletjes
- Gevulde witlofschuitjes met roerei en zalm
- Krokant hartje met rambol
- Lauwe sla met sint-jacobsvruchten
- Loempia
- Mini croissants met prei en gerookte zalm
- Mosselen in bladerdeegtasje op bedje van spinazie
- Paddenstoelen rolletjes
- Scampi’s met fijne kruiden
- Symphonie van verse en gerookte zalm (warm voorgerecht)
- Timbales van broccoli
- Vispannetje met Pineau
- Vuurtoren
- Zeevruchtentaart (als voorgerecht)
- Bouillabaisse van Marsseille
- Carpaccio met kruidenazijn
- Chinese koolsalade met vis
- Couscous
- Dauphine aardappelen
- Eendenborst met muntsaus
- Eikenbladsla me kapertjes
- Exotische salade
- Gebakken tongschar met gemengde sla en honingsaus
- Gefruite visreepjes met tartaarsaus
- Gegratineerde courgettenstammetjes
- Gegratineerde Heilbot met kruidenpuree
- Gemarineerde varkenslapjes met koriander
- Gevulde aardappelen
- Gevulde aubergine met scampi’s en kabeljauw
- Gevulde vispaupiette in slablad
- Gevulde vlees(kalkoen) rolletjes
- Gevulde vleesrolletjes
- Groene asperges met garnaaltjes
- Haantje in sinaasappelsaus
- Kabeljauw me venkel p provencaalse wijze
- Kalfsvlees Matignon
- Kalfszwezerikken op bedje van tomatencoulis met asperges en kervelsaus
- Kalkoen met zoetzure saus van pompelmoes (grapefruit)
- Kalkoenborst met kruidenkaas en gevulde tomaten
- Kalkoenlapjes met ham en kaas
- Kalkoentournedos met mosterdsaus
- Kerrie-vismaaltijdsoep
- Kipfilets met bieslooksaus
- Kippenfilet met Chatelainesaus
- Kippenfilets met peterselie-wijnsaus
- Konijn met kerrie en banaankroketjes
- Lamszadel Persillade
- Lottemootjes met basilicum
- Met mosterdkorrels gegrilde zeewolf filet, omringd door tomatenmousse
- Mignonnettes met blauwgeaderde kaas op zachte room met mosterd
- Nasi Goring
- Normandische koteletten
- Normandische tong
- Paëlla
- Parelhoentjes in wintertooi
- Quiche met broccoli
- Ratatouille Nicoise
- Reebok met wildsaus en groentenpuree
- Rijst met paddestoelen
- Rijstschotel met soyascheuten
- Rundvlees in deegkorst
- Sluimererwtjes (peultjes)
- Stak Smirnoff
- Tagliatelle met 3 kazen
- Tong in madeirasaus
- Varkensgebraad Blackwell
- Veldsla met Chinese kool
- Viennoise van tongschar met portosaus
- Visfilets met Camenbertsaus
- Visfumet
- Vismootjes met druivensaus
- Visschotel Duglere
- Vissernopen op bedje van groen met blanke en rode beter
- Visvlinders met bisquesaus en groentenjulienne
- Waterzooi van vis
- Witlof met gerookte zalm
- Witlof met roodlof en kiwi
- Zalm met groene kruidensaus
- Bruine fond
- Zoetzure saus
- Aardbeien yoghurtijs
- Advokaat
- Andreasbeker met Chantillyroom
- Appel in bladerdeeg
- Baisers met roomijs en bramencoulis
- Bananenparfait met advocaat en koffieroom
- Besneeuwde mandarijnen
- Chocoladebavaroise in Marie-Jose
- Chocoladeschijfje met sinaasappelsaus
- Crema Catalana
- Geflambeerde bananen
- Gekarameliseerde ananas
- Gekoelde ananasrijst
- Gevulde peren met vanillesaus (perensorbet)
- Gevulde schuimpjes met vers fruit
- Kastanje Advocaatroom
- Klavertje 4 van vruchtensaus met roomijs
- Kletskoppen
- Meloenmandje met exotisch fruit
- Mokka ijs (1+2)
- Mousse van poire
- Romanoff aardbeien
- Tartuffo van vanilleijs met mokkaroom
- Tulpje met aardbeien kaascreme
- Vanilleijs
- Vanilleroomijs
- Weense ijskoffie
- Witte chocolademousse
- Aardbeien-perentaart
- Amandel kersentaart
- Appelbeignets
- Appel-kastanje-charlotte
- Appeltaart
- Bananentaart
- Banketbakkersroom (1)
- Banketbakkersroom (2)
- Biscuit Duchese
- Bladerdeeghart met ham
- Bladerdeegrondje met vers fruit
- Bokkepootjes
- Boterkoeken
- BRaambessentaart
- Broodhapje met pate
- Cocosroomtaart
- Frambozentaart
- Fruittaart
- Geflambeerde appelpannenkoeken
- Hartjes
- Hartjesring
- Hasseltse Pannenkoekjes
- Kaastaart met krieken
- Paastaart
- Palmier
- Peperkoekhart
- Rolbiscuit met confituur (jam)
- Ronde Zwitserse koeken (koffiekoeken)
- Soesjestoren met advocaat ijs en chocoladesaus
- Tartine Russes
- Vincentiustaart
- Vriendschapsbrood
- Woudtaart
- Ananas Royale
- Chocolade ijs-bonbons
- Chocopasta
- Citrusvruchten marmelade