Amuzehapje met kwarteleitjes

  • 10 kwarteleitjes
  • Coctailsaus
  • Enkele blaadjes veldsla
  • Lompviseitjes

  1. Cocktailsaus bereiden
  2. Kwartleitjes gaarkoken in water met een geutje azijn erin gedurende 5 min, onmiddellijk verfrissen, pellen en halveren
  3. Veldsla schoonmaken, wassen, drogen
  4. In een (amuze)lepel een toefje viseitjes leggen, daarop een blaadje veldsla, een half kwarteleitje
  5. Daarop een likje coctailmayonaise
  6. Leg de lepels op een spiegel en presenteer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten