Zalmkrans

Zalmkrans

Russische zalmkrans een mooi en lekker feestelijk gerecht Omschrijving | Hoofdgerecht/ vis/ 12 pers | ± 120 min | 24Kitchen, chef: Rudolph van Veen en een kleine variatie van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Deeg 175 ml melk 7 g gedroogde gist 250 g bloem...

Vlaamse Lukken

Omschrijving: Bakkerij | klein gebak |  Bereidingstijd: afhankelijk van de hoeveelheid, ong. 1 a 1½ uur. Bron: familierecept  Ingrediënten: ½ kg bloem 375 gr suiker 175 gr margarine (bij gebruik nieuw wafel ijzer iets extra boter gebruiken)...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten