Zachte bolletjes

Zachte bolletjes

Zachte luchtige bruine bolletjes Omschrijving | bakkerij/ brood/ ± 12 bolletjes | voorbereiding 1 u/ wachten 1 a 1,5 u/ bakken ± 11 a 15 min | via Robert van Beckhoven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr Patentbloem 300 gr volkoren tarwemeel 9 gr bakkerszout 10...
Kerstbroodkrans

Kerstbroodkrans

Kerstbroodkrans een mooi en feestelijk brood om op je Kerstontbijttafel te hebben Omschrijving | bakkerij/ broden/ feestelijk/ ± 10-12 pers | ± 14 u in totaal, 23 min in de oven | gezien op internet, chef: Rutger bakt. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor het deeg...
Sandwiches

Sandwiches

Sandwiches In Nederland meer bekend als zachte puntjes, in België zijn het heerlijke zachte zoete broodjes Omschrijving | bakkerij/ broden/ 15 a 20 stuks | ± ruim 2 uur in totaal (zie bij de bereiding) | uit het Belgisch Bakboek van Stefan Elias. Uitgelichte...
Boter- of Crèmekoeken

Boter- of Crèmekoeken

Boter- of Crèmekoeken een echte Belgische lekkernij, succes verzekerd Omschrijving | Bakkerij/ goed voor ± 16 boterkoeken of ± 25 crèmekoeken | deeg paar min, toeren en rusten ± 40 a 60 min, bakken 12 min | Uit het Belgisch Bakboek van Stefan Elias en Youtube....
Suissen

Suissen

Suissen Rond of langwerpig, het zijn heerlijke koffiekoeken Omschrijving | bakkerij/ zoete koeken/ ±12 stuks | – deeg ± 10 a 15 min/ rijzen 1x 30 min en 1x 1uur         – bakken 12 min/ afkoelen 15 min | Uit het wereldbakboek van Stefan Elias + youtube...
Belgisch Koekebrood-2

Belgisch Koekebrood-2

Heerlijk Belgisch Koekebrood Erg lekker, zoet brood. In Nl eerder gezien als Brioche brood. Ideaal bij bv met Pasen Omschrijving | bakkerij/ brood/ 1 groot brood of 2 normale broden | deeg ± 10 a 20 min / 45 min 1e rijs / verwerken + 30 min 2e rijs/ 45 min bakken |...