Regenboog fruitsalade

Omschrijving

| Dessert/ 6 pers

| ± 15 + 15 min

| gezien op internet + eigen invulling

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 200 gram aardbeien
  • 2 mandarijnen / abrikozen, of ½ papaja
  • 1 mango of ½ ananas
  • 3 kiwi of 150 gram witte druiven
  • 150 gram blauwe bessen
  • 100 gram rode druiven
  • OF ander fruit naar eigen inzicht en smaak, kijk wel naar de kleuren

Dressing

  • sowieso eigen smaak en invulling
  • suggestie; 3 el limoen- of citroensap / 1 el honing of agavesiroop

Bereiding

  1. Spoel de aardbeien, blauwe bessen en druiven schoon met koud water.
  2. Laat het fruit even uitlekken.
  3. Schil de mandarijnen en halveer de partjes.
  4. Snij de abrikozen in partjes.
  5. Snij de papaja door de helft, schep de zaadjes eruit, verwijder de schil en snij in blokjes.
  6. Schil de mango en snijd in stukjes.
  7. Of snijd de schil van de ananas weg en snijd de ananas in stukjes.
  8. Schil de kiwi’s en snijd in stukjes.
  9. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer.
  10. Halveer ook de druiven.
  11. Doe al het fruit samen in een bak.
  12. Meng 3 eetlepel citroen of limoen sap door het fruit.
  13. Breng eventueel op smaak met honing of agavesiroop.

Categorieën