Regenboog fruitsalade
Omschrijving
| Dessert/ 6 pers
| ± 15 + 15 min
| gezien op internet + eigen invulling
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 200 gram aardbeien
- 2 mandarijnen / abrikozen, of ½ papaja
- 1 mango of ½ ananas
- 3 kiwi of 150 gram witte druiven
- 150 gram blauwe bessen
- 100 gram rode druiven
- OF ander fruit naar eigen inzicht en smaak, kijk wel naar de kleuren
Dressing
- sowieso eigen smaak en invulling
- suggestie; 3 el limoen- of citroensap / 1 el honing of agavesiroop
Bereiding
- Spoel de aardbeien, blauwe bessen en druiven schoon met koud water.
- Laat het fruit even uitlekken.
- Schil de mandarijnen en halveer de partjes.
- Snij de abrikozen in partjes.
- Snij de papaja door de helft, schep de zaadjes eruit, verwijder de schil en snij in blokjes.
- Schil de mango en snijd in stukjes.
- Of snijd de schil van de ananas weg en snijd de ananas in stukjes.
- Schil de kiwi’s en snijd in stukjes.
- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer.
- Halveer ook de druiven.
- Doe al het fruit samen in een bak.
- Meng 3 eetlepel citroen of limoen sap door het fruit.
- Breng eventueel op smaak met honing of agavesiroop.