Gevulde Courgettes
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers
| ± 50 min
| 2012, Infoboekje Prima Donna kaas
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 200 gr Landana geitenkaas Koriander & Fenegriek, in kleine blokjes gesneden
- 2 courgettes, van gelijke dikte
- 1 gele paprika, in kleine blokjes
- 2 tomaten, zaadlijsten verwijderd, in kleine blokjes
- 80 gr cashewnoten, grof gehakt
- zout en versgemalen peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Halveer de courgettes in de lengte en hol deze uit met een theelepel.
- Maak een mengsel van de paprika, verse tomaten, cashewnoten en Landana geitenkaas.
- Breng dit op smaak met zout en peper.
- Vul de courgettes met het mengsel en druk dit aan.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en bak hierop de vier courgettehelften in ± 30 min gaar.
- Lekker met rijst of couscous.
- Variatietip: gebruik ook eens Landana geitenkaas Mild, heerlijk zacht van smaak.
Drankadvies
Wijn: | Berberana Dragon (Rosé, Spanje) |
Bier: | naar keuze |