Courgetteschotel met Ham en kaas
Omschrijving
| Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers
| ± 30 min
| reclamefolder Llidl, december 2013
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 300 gr ongekookte spaghetti
- 200 gr hamreepjes (dulano)
- 2 courgettes, in plakjes
- 1 uit, gesnipperd
- 1 teentjes knoflook, gehakt
- 200 ml kookroom light (linessa)
- 100 gr geraspte (30+) kaas (linessa)
- 3 el olijfolie (Primadonna)
- P&z lkast
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snij de courgette, ui en knoflook in kleine stukjes. Kook de spaghetti beetgaar.
- Verhit de olijfolie en roerbak hierin de courgette, ham, ui, knoflook, kookroom, p&z.
- Schep de uitgelekte spaghetti in de ovenschaal.
- Schenk de courgettesaus erover en bestrooi het met geraspte kaas.
- Zet de schaal circa 10 min in het midden van de oven, tot dat de kaas gesmolten is.
Voedingswaarde
Energie: 481Kcal | Eiwitten: 25 gr | Vetten: 15,5 gr | Koolhydraten: 24 gr |