Tagliatelle Garnalen Rucola
Omschrijving
| | Hoofdgerecht/ 4 pers
| ± 30 min
| reclamefolder Llidl, december 2013
Uitgelichte afbeelding
Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
- 350 gr garnalen
- 75 gr rucola
- 2 knoflookteentjes
- 3 el olijfolie
- P&z
- Eventueel wat sambal om het pittig te maken
Bereiding
- Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar.
- Snij intussen de rucola wat fijner.
- Snipper de gepelde knoflookteentjes fijn.
- Doe de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook.
- Voeg de garnalen toe en laat ze zachtjes in circa 2 minuten warm worden.
- Giet de tagliatelle af in een vergiet en meng het met de garnalen voeg de rucola toe en roer het geheel tot dat de rucola wat geslonken is.
- Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat samba.
Voedingswaarde
Energie: 405 Kcal | Eiwitten: 30 gr | Vetten: 22 gr | Koolhydraten: 54 gr |