Meloensalade

Meloensalade

Omschrijving

| Dessert/ 6 pers

| ongeveer 15 min

| Life4you, door Caroline de Bruijn

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2 watermeloen
  • 1 Galia meloen
  • 1 Cantaloupe
  • 1 Piel de Sapo
  • aalbessen

Bereiding

  1. Snij een watermeloen door midden.
  2. Hol beide zijden uit, zodat deze kan dienen als een kom.
  3. Snij de overgebleven watermeloen, of rest van de uitgeholde watermeloen, samen met de drie andere meloenen in kleine stukjes.
  4. Haal overal de pitten uit!
  5. Meng de stukjes van de vier meloen door elkaar en serveer deze in de 2 uitgeholde watermeloenen op tafel.
  6. Garneer deze tenslotte met aalbessen.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten