Omschrijving:
Hoofdgerecht | kip | Salade | 4 personen
Bereidingstijd: 30 min
Bron: 2014.07. 30 – Okayfolder. Een zomerse lunch
Ingrediënten:
- 4 kippenbrochettes
- 200 gr kropsla met fijne kruiden
- 2 bakjes tuinkers
- 1 meloen
- 1 el citroensap
- 1 el yoghurt natuur
- 1 el amandelschilfers
- 2 el mayonaise
- 2 el olijfolie
- ½ klp kerriepoeder
- p&z
Bereidingswijze:
- Laat de amandelschilfers lichtjes goudbruin kleuren in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof
- Snij het vruchtvlees van de meloen in kleine blokjes
- Meng met de tuinkers, de kropsla en de amandelschilfers
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kippenbrochettes ± 7 min. aan elke kant mooi bruin
- Voor de dressing: meng de mayonaise onder de yoghurt en het citroensap. Kruid met het kerriepoeder, p&z. Lepel over de meloensalade