Meloensalade kipbrochettes

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| 30 min

| 2014.07. 30 – Okayfolder. Een zomerse lunch

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 kippenbrochettes
  • 200 gr kropsla met fijne kruiden
  • 2 bakjes tuinkers
  • 1 meloen
  • 1 el citroensap
  • 1 el yoghurt natuur
  • 1 el amandelschilfers
  • 2 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • ½ klp kerriepoeder

Bereiding

  1. Laat de amandelschilfers lichtjes goudbruin kleuren in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof
  2. Snij het vruchtvlees van de meloen in kleine blokjes
  3. Meng met de tuinkers, de kropsla en de amandelschilfers
  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kippenbrochettes ± 7 min. aan elke kant mooi bruin
  5. Voor de dressing: meng de mayonaise onder de yoghurt en het citroensap.
  6. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout,  lepel over de meloensalade

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email