Meloensalade met kipbrochettes

Omschrijving:

Hoofdgerecht | kip | Salade | 4 personen
Bereidingstijd: 30 min
Bron: 2014.07. 30 – Okayfolder. Een zomerse lunch

Ingrediënten:

  • 4 kippenbrochettes
  • 200 gr kropsla met fijne kruiden
  • 2 bakjes tuinkers
  • 1 meloen
  • 1 el citroensap
  • 1 el yoghurt natuur
  • 1 el amandelschilfers
  • 2 el mayonaise
  • 2 el olijfolie
  • ½ klp kerriepoeder
  • p&z

Bereidingswijze:

  1. Laat de amandelschilfers lichtjes goudbruin kleuren in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof
  2. Snij het vruchtvlees van de meloen in kleine blokjes
  3. Meng met de tuinkers, de kropsla en de amandelschilfers
  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kippenbrochettes ± 7 min. aan elke kant mooi bruin
  5. Voor de dressing: meng de mayonaise onder de yoghurt en het citroensap. Kruid met het kerriepoeder, p&z. Lepel over de meloensalade