K2 – Voorgerechten

colorbar_e0

 

Bladerdeeghart met ham

Bladerdeeghoorntje

Gegratineerde visschelpen

Gepocheerd ei op bedje van spinazie met dragonsaus

Gerookte heilbotrolletjes

Gevulde witlofschuitje met roerei en zalm

Krokant hartje met rambol

Lauwe sla met sint-jacobsvruchten

Loempia

Mini croissants met prei en gerookte zalm

Mosselen in bladerdeegtasje op bedje van spinazie

Paddestoelen rolletjes

Scampi’s met fijne kruiden

Symphonie van verse en gerookte zalm (warm voorgerecht)

Timbales van broccoli

Vispannetje met Pineau

Vuurtoren

Zeevruchtentaart (voorgerecht)

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten