K2 – Hoofdgerechten

colorbar_e0

  1.   Aioli, vissaus of vleesfondue, bruine fonds
  2.   Bouillabaise van Marseille met aiolisaus
  3.   Carpaccio met kruidenazijn
  4.   Chinese koolsalade met vis
  5.   Couscous (8-10 pers)
  6.   Dauphine aardappelen
  7.   Eendenborst met muntsaus
  8.   Eikenbladsla met kappertjes
  9.   Exotische salade
  10.   Gebakken tongschar met gemengde sla en honingsaus
  11.   Gefruite visreepjes met tartaarsaus
  12.   Gegratineerde courgettenstammetjes
  13.   Gegratineerde heilbot met kruidenpuree
  14.   Gemarineerde varkenslapjes met koriander
  15.   Gevulde aardappelen
  16.   Gevulde aubergine met scampi’s en kabeljauw
  17.   Gevulde vispaupiette in slablad
  18.   Gevulde vleesrolletjes (kip)
  19.   Gevulde vleesrolletjes (vlees)
  20.   Groene aperges met garnaaltjes
  21.   Haantjes in sinaasappelsaus
  22.   Hasselse waterzooi
  23.   Kabeljouw met venkel op provinciaalse wijze
  24.   Kalfsvlees matignon
  25.   Kalfszwezerikken op bedje van tomatencoulis met asperges en       kervelsaus
  26.   Kalkoen met zoutzure saus van pompelmous
  27.   Kalkoenborst met kruidenkaas en gevulde tomaten
  28.   Kalkoenlapjes met ham en kaas
  29.   Kalkoentournedos met Mosterdsaus en boonrolletjes met spek
  30.   Kippefilet met peterselie wijnsaus
  31.   Kippefilets met bieslooksaus
  32.   Kippenfillet met Chatelainesaus
  33.   Konijn met kerrie en banaankroketjes
  34.   Lamszadel Persilade
  35.   Lotte mootjes met basilicum
  36.   Met mosterdkorrels gegrilde zeewolffilet omringd door tomaten en wilde rijst
  37.   Mignonnettes met blauwgeaderde kaas op zachte room met mosterd
  38.   Nasi goreng
  39.   Normandische koteletten
  40.   Normandische Tong
  41.   Paëlla
  42.   Parelhoen in wintertooi
  43.   Quiche met broccoli
  44.   Ratatouille Nicoise
  45.   Reebok met wildsaus en groentenpurree
  46.   Rijst met paddestoelen
  47.   Rijstschotel met soyascheuten
  48.   Rundsvlees in deegkorst
  49.   Sluimererwtjes (peultjes)
  50.   Steak Smirnoff
  51.   Tagliatelli met drie kazen
  52.   Tong in madeirasaus
  53.   Varkensgebraad Bombay (8 pers)
  54.   Varkenshaasje Blackwell
  55.   Veldsla met chinese kool
  56.   Viennoise van Tongschar met Protosaus
  57.   Visfilets met camenbertsaus
  58.   Visfumet
  59.   Vismootjes met druivensaus
  60.   Visschotel Duglere
  61.   Visserknopen op bedje van groen met blanke en rode boter
  62.   Visvlinders met Bisquesaus en groenten julienne
  63.   Waterzooi van vis
  64.   Witlof met gerookte zalm
  65.   Wit en rood lof met kiwi
  66.   Zalm met groene kruidensaus