- Aioli, vissaus of vleesfondue, bruine fonds
- Bouillabaise van Marseille met aiolisaus
- Carpaccio met kruidenazijn
- Chinese koolsalade met vis
- Couscous (8-10 pers)
- Dauphine aardappelen
- Eendenborst met muntsaus
- Eikenbladsla met kappertjes
- Exotische salade
- Gebakken tongschar met gemengde sla en honingsaus
- Gefruite visreepjes met tartaarsaus
- Gegratineerde courgettenstammetjes
- Gegratineerde heilbot met kruidenpuree
- Gemarineerde varkenslapjes met koriander
- Gevulde aardappelen
- Gevulde aubergine met scampi’s en kabeljauw
- Gevulde vispaupiette in slablad
- Gevulde vleesrolletjes (kip)
- Gevulde vleesrolletjes (vlees)
- Groene aperges met garnaaltjes
- Haantjes in sinaasappelsaus
- Hasselse waterzooi
- Kabeljouw met venkel op provinciaalse wijze
- Kalfsvlees matignon
- Kalfszwezerikken op bedje van tomatencoulis met asperges en kervelsaus
- Kalkoen met zoutzure saus van pompelmous
- Kalkoenborst met kruidenkaas en gevulde tomaten
- Kalkoenlapjes met ham en kaas
- Kalkoentournedos met Mosterdsaus en boonrolletjes met spek
- Kippefilet met peterselie wijnsaus
- Kippefilets met bieslooksaus
- Kippenfillet met Chatelainesaus
- Konijn met kerrie en banaankroketjes
- Lamszadel Persilade
- Lotte mootjes met basilicum
- Met mosterdkorrels gegrilde zeewolffilet omringd door tomaten en wilde rijst
- Mignonnettes met blauwgeaderde kaas op zachte room met mosterd
- Nasi goreng
- Normandische koteletten
- Normandische Tong
- Paëlla
- Parelhoen in wintertooi
- Quiche met broccoli
- Ratatouille Nicoise
- Reebok met wildsaus en groentenpurree
- Rijst met paddestoelen
- Rijstschotel met soyascheuten
- Rundsvlees in deegkorst
- Sluimererwtjes (peultjes)
- Steak Smirnoff
- Tagliatelli met drie kazen
- Tong in madeirasaus
- Varkensgebraad Bombay (8 pers)
- Varkenshaasje Blackwell
- Veldsla met chinese kool
- Viennoise van Tongschar met Protosaus
- Visfilets met camenbertsaus
- Visfumet
- Vismootjes met druivensaus
- Visschotel Duglere
- Visserknopen op bedje van groen met blanke en rode boter
- Visvlinders met Bisquesaus en groenten julienne
- Waterzooi van vis
- Witlof met gerookte zalm
- Wit en rood lof met kiwi
- Zalm met groene kruidensaus