Knolseldersoep

Knolseldersoep met veldsla

Omschrijving

| 4 pers

| 25 min

| gevonden op faceboek

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 knolselder 
  • 2 grote witte uien
  • veldsla
  • olijfolie of roomboter of ghee (geklaarde boter)
  • kruiden : peper, zeezout of Himalayazout, knoflook(poeder)

Bereiding

  1. Snijd de gepelde uien grof en bak ze in olijfolie of roomboter.
  2. Schil de knolselder en snijd in kleine stukken. Voeg ze eraan toe.
  3. Laat garen met gesloten deksel, gedurende 25 min. en voeg een weinig water aan toe.
  4. Kruid met peper, zout en knoflook(poeder). Voeg voldoende water aan toe volgens de gewenste dikte van de soep.
  5. Mix. Serveer met een handvol veldsla of een andere rauwe groente.

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten