Knolseldersoep met veldsla

Omschrijving

| 4 pers

| 25 min

| gevonden op faceboek

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 knolselder 
  • 2 grote witte uien
  • veldsla
  • olijfolie of roomboter of ghee (geklaarde boter)
  • kruiden : peper, zeezout of Himalayazout, knoflook(poeder)

Bereiding

  1. Snijd de gepelde uien grof en bak ze in olijfolie of roomboter.
  2. Schil de knolselder en snijd in kleine stukken. Voeg ze eraan toe.
  3. Laat garen met gesloten deksel, gedurende 25 min. en voeg een weinig water aan toe.
  4. Kruid met peper, zout en knoflook(poeder). Voeg voldoende water aan toe volgens de gewenste dikte van de soep.
  5. Mix. Serveer met een handvol veldsla of een andere rauwe groente.

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email