Kerstboom pesto

Kerstboom pesto

Omschrijving

 

| aperitiefhapjes

| paar min

gevonden op pinterest en tante fanny

Uitgelichte afbeelding

Ingredienten

  • 2 rollen bladerdeeg (uit de koeling)
  • Groene pesto (zelf gemaakt)
  • Rode pesto (zelf gemaakt)
  • Parmezaanse kaas (of een kaas naar eigen smaak)

 

Bereiding

  1. Maak je groene en rode pesto (of haal een potje naar eigen smaak in de winkel). Persoonlijk ben ik gek op mijn eigen gemaakte pesto en het recept hiervan kan je hier vinden
  2. Rol je eerste rol bladerdeeg uit
  3. Besmeer je kerstboom in stroken afwisselend met rode en groene pesto, met name in het midden. Laat de buitenkant even vrij want die snij je toch weg
  4. Leg de 2e plak bladerdeeg er bovenop
  5. Snij een kerstboom uit
  6. Geef je gesneden zijtakken een draai
  7. Besmeer je werk met losgeklopt ei
  8. Zet vervolgens in de voorverwarmde oven van 200 °C en bak ze in 15 a 20 min af (hou ze even in de gaten dat het niet verbrand)

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten