Hollandse garnalen met grapefruit
Omschrijving
 | Amusehapje met fruit en vis/ 6 a 8 pers
 |  15 min
 | Allerhande nr 13, jaargang 2007
Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten
- 2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
 - 1 eetlepel ketchup
 - 1 eetlepel mayonaise
 - 1 eetlepel sherry
 - 1 bakje Hollandse garnalen (100 gram)
 - 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
 
Bereiding
- Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht.
 - Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes.
 - Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.
 
TIP: je kan dit ook als een amuzelepel hapje maken i.p.v. een glaasje