Exotische profiteroles-sorbet

Exotische profiteroles met sorbet

NB: Profiteroles zijn kleine soesje die gevuld kunnen worden met slagroom of vanillecrème

Omschrijving

| Dessert/ 4 pers

| 10 min

| 2013.03.13 – Colruyt inspiratiefolder, Paasfeest

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 4 bollen sorbet naar keuze (diepvries)
  • 12 profiteroles (diepvries)
  • 1 zakje frambozencoulis (zelf maken of diepvries)
  • 1 ananas
  • 4 blaadjes munt 

Bereiding

  1. laat de profiteroles en de frambozencoulis volledig ontdooien
  2. schil de ananas en snij in kleine stukken. Meng 12 stukken onder de frambozencoulis
  3. haal de ananas uit de frambozencoulis en giet een laagje op de borden
  4. schep een bol sorbet in het midden van de coulis en verdeel er de rest van de ananas rond.
  5. schik er 3 profiteroles rond en werk af met stukjes rode ananas.
  6. versier eventueel met een blaadje munt.
Voedingswaarde
Energie: 347 Kcal Eiwitten: 3,5 gr Vetten: 10,7 gr Koolhydraten: 59,1 gr

Categorieën

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten